- Obecnie brak na stanie

Bezpieczeństwo i RODO
Dostawa i Płatność
Reklamacje i zwroty
Najwyższa jakość Aroma Mio wynika z szacunku dla najlepszych tradycji włoskiego espresso. Skrupulatny dobór najlepszych surowców bezpośrednio w krajach pochodzenia oraz proces produkcji oparty na powolnym paleniu różnych odmian to tajemnica jakościowej doskonałości mieszanek Aroma Mio.
Kawa ta jest szczególnie odpowiednia dla miłośników mocnego i intensywnego espresso. Kompozycja to 50% Arabica i 50% Robusta.
Opis
Lavazza Crema e Gusto Forte to środkowoamerykańska arabika (20%) oraz afrykańska i azjatycka robusta (80%). W jej smaku dominuje wyraźna gorycz, a na powierzchni naparu utrzymuje się trwała i gęsta crema.
Włoska kawa Gimoka to 100% ziaren brazylijskiej robusty. To oznacza, że kawa ta zawiera pobudzającą dawkę kofeiny oraz ma wyrazisty smak. Po przygotowaniu kawa odznacza się ciemnym czekoladowym kolorem. W aromacie zaś można wyczuć lekkie nuty orzechowe. Dobrz
Włoska kawa ziarnista idealna do mocnego klasycznego espresso i do przygotowania wszystkich kaw mlecznych. Filozofia Bristot nie zmienił się ani trochę od dnia, w którym marka została założona: dążenie do doskonałej jakości produktu. Już w 1919 roku, założyciel Domen
Pellini Espresso Bar Vivace to klasyczne włoskie espresso w mistrzowskim wydaniu. Jest mieszanką, która w 30% składa się z ziaren Robusty, która zwiększa jej poziom kofeiny. Z powodzeniem możemy zaparzyć ją w ekspresie przelewowym i ciśnieniowym. Przy odpowie